products

Καθαρή φυσική κόκκινη σκόνη Ginsenoside 10% αποσπασμάτων Ginseng για τη βελτίωση άνοση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Shaanxi, Κίνα
Μάρκα: Ceres
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Κόκκινη σκόνη Ginsenoside 10% αποσπασμάτων Ginseng
Ποσότητα παραγγελίας min: 1kg
Τιμή: $70-$80/kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τύμπανο, κενό - που συσκευάζεται, τσάντα φύλλων αλουμινίου αλουμινίου
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 χιλιόγραμμο/χιλιόγραμμα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Κόκκινη σκόνη Ginsenoside 10% αποσπασμάτων Ginseng Ενεργό συστατικό: Ginsenoside
Βαθμός: Βαθμός τροφίμων Εμφάνιση: ανοικτό κίτρινο σκόνη
Τύπος εξαγωγής: Εξαγωγή αιθανόλης Προδιαγραφή: ginsenoside 10%
Μέθοδος δοκιμής: UV Εγκαταστάσεις προέλευσης: Ρίζα Ginseng
Λειτουργία: Βελτίωση του άνοσου/ρυθμίζοντας Τύπου αίματος Συσκευασία: Τύμπανο, κενό - που συσκευάζεται, τσάντα φύλλων αλουμινίου αλουμινίου
Υψηλό φως:

καθαρή σκόνη ginseng

,

κορεατικό απόσπασμα ρίζας ginseng


Περιγραφή προϊόντων

Καθαρή φυσική κόκκινη σκόνη Ginsenoside 10% αποσπασμάτων Ginseng για τη βελτίωση άνοση

 

Τι είναι κόκκινη σκόνη αποσπασμάτων Ginseng;

Βασικές πληροφορίες

Όνομα προϊόντων: Κόκκινη σκόνη αποσπασμάτων Ginseng

Ενεργό συστατικό: Panaxoside Rb1 Panaxoside Rb3 Ginsenosides

Προδιαγραφή: 80% Ginsenosides

Εμφάνιση: Ανοικτό κίτρινο σκόνη

Μέθοδος δοκιμής: UV

CAS: 90045-38-8

Βαθμός: Ιατρικός/τρόφιμα/καλλυντικός βαθμός

 

 

Το βοτανικό ginseng υπάρχει ως τρεις ευδιάκριτες ποικιλίες: Ασιάτης, Αμερικανός και Σιβηριανός. Ασιάτης, ή panax ginseng, αυξάνεται κυρίως στην Κίνα και την Κορέα, όπου συγκομίζεται για τις ρίζες του. Η κινεζική ρίζα ginseng είναι ξηρά φυσικά και γυρίζει ένα υπόλευκο χρώμα, ενώ η κορεατική ρίζα ginseng αντιμετωπίζεται διαφορετικά και γυρίζει ένα κοκκινωπό χρώμα αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναφέρεται μερικές φορές ως «κόκκινο panax.» Η σιβηρική ποικιλία δεν είναι ginseng αληθινά, αλλά μάλλον ένας απόμακρος ξάδελφος στους panax τύπους. Όλα τα ginsengs χρησιμοποιούνται medicinally, συνήθως στις προσπάθειες να ωθηθεί η ενέργεια και να ενισχυθεί η ζωτικότητα.

Panax ginseng, επίσης γνωστός ως κινεζικό ginseng, που δημιουργείται στην Κίνα και τη Βόρεια Κορέα, και έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από 4.000 έτη.

Ποια είναι η λειτουργία της κόκκινης σκόνης αποσπασμάτων Ginseng;

1) Διανοητική δυνατότητα
Panax ginseng μπορεί να βελτιώσει τη γνωστική απόδοση κατά τη διάρκεια των παρατεταμένων περιόδων διανοητικής δραστηριότητας, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι δεδομένο Panax ginseng επρόκειτο λιγότερο πιθανό να αισθανθούν τη διανοητική κούραση δίνοντας μια εξέταση (έναντι εκείνων δεδομένου ενός ψευδοφαρμάκου).
2) Ζάχαρη αίματος ελέγχου
Panax ginseng μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση διαβήτη. μέλη μελέτης που πήραν Panax ginseng τα συμπληρώματα για τις ίδιες έμπειρες μεγαλύτερες βελτιώσεις χρονικού διαστήματος στον έλεγχο ζάχαρης αίματος.
3) Στυτική δυσλειτουργία
Panax ginseng εμφανίζεται να είναι αποτελεσματικό στην επεξεργασία της στυτικής δυσλειτουργίας, εκείνοι που διάρκεσαν Panax ginseng για οκτώ εβδομάδες παρουσίασαν μεγαλύτερες βελτιώσεις από εκείνοι δεδομένου ενός ψευδοφαρμάκου για το ίδιο χρονικό διάστημα.
4) Ενισχύστε τη μνήμη
Αποδεικνύεται ότι ένας συνδυασμός Panax ginseng και biloba ginkgo μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει τη μνήμη στους υγιείς μέσης ηλικίας ενηλίκους.
5) Αύξηση ανοσοποιητικών συστημάτων
panax ginseng τα τονωτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι μελέτες έδειξαν ότι στους ασθενείς που πάσχουν από τη χρόνια βρογχίτιδα, τα αντιβιοτικά ήταν αποτελεσματικότερα όταν πήραν επίσης οι ασθενείς ginseng. Το Ginseng ενίσχυσε επίσης την επίδραση των εμβολίων γρίπης.
6) Χημειοθεραπεία καρκίνου
Μερικές μελέτες δείχνουν ότι panax ginseng η χρήση χαμηλώνει τον κίνδυνο καρκίνου στους ασθενείς άνω των 40 χρονών. Κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, οι ασθενείς με καρκίνο που λαμβάνουν ginseng τις εγχύσεις παρά τις στοματικές δόσεις είδαν τις βελτιώσεις σε βάρος σωμάτων και στη ποιότητα ζωής.

Τι είναι εφαρμογή της κόκκινης σκόνης αποσπασμάτων Ginseng;

1. Εφαρμοσμένο στον τομέα τροφίμων, προστίθεται στα είδη ποτού, ποτού και τροφίμων ως λειτουργική πρόσθετη ουσία τροφίμων.
2. Εφαρμοσμένο στον τομέα προϊόντων υγείας, προστίθεται ευρέως στα διάφορα είδη προϊόντων υγείας για να αποτρέψει τα χρόνια αρρώστια ή το σύμπτωμα ανακούφισης του κλιμακτήριου συνδρόμου.
3. Εφαρμοσμένο στον τομέα καλλυντικών, προστίθεται ευρέως στα καλλυντικά με τη λειτουργία της καθυστέρησης που γερνά και δέρμα συμπίεσης, κατά συνέπεια καταστήστε το δέρμα πολύ ομαλό και λεπτό.
4. Όντας κύριος της estrogenic επίδρασης και reliefing το σύμπτωμα του κλιμακτήριου συνδρόμου.

Γιατί επιλέξτε την κόκκινη Ginseng σκόνη αποσπασμάτων Ceres;

Η Co. βιοτεχνολογιών Ceres Xi'an, ΕΠΕ ειδικεύεται στην έρευνα, τα προϊόντα και την πώληση για τα φυσικά εκχυλίσματα φυτών, τους χημικούς μεσάζοντες, και το χημικό τομέα πρώτων υλών πολλά έτη.

Η βιοτεχνολογία Ceres παρέχει την πρώτη ύλη καλής ποιότητας και την άριστη υπηρεσία και για τον τομέα φαρμακευτικών ειδών, τον τομέα τροφίμων, τον τομέα συμπληρωμάτων υγείας, τον τομέα καλλυντικών, τον τομέα ποτών, το φυσικό τομέα κ.λπ. χρωστικών ουσιών.
Η βιοτεχνολογία Ceres με την προηγμένη έρευνα επιστήμης, σύγχρονη διαχείριση, καλές πωλήσεις και μετά από τη δυνατότητα πωλήσεων κερδίζει τις ικανοποιήσεις των πελατών από το σπίτι και στο εξωτερικό.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618966816077

WhatsApp : +8613379289277